• VOORUIT BETALEN
  • info@vinexus.nl

Over ons

Informatie over Vinexus.

Vinexus is ca. 15 jaar geleden gestart met de eerste on-line shop: www.shiraz-und-co.de Op deze website werden uitsluitend wijnen uit de nieuwe wereld aangeboden. In de loop der jaren is een zeer bijzonder en uitgebreid assortiment ontstaan met grote voorraden in Duitsland. Zij werd gezien als specialist voor wijnen uit Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid Afrika enz., en werd zo bekend in Duitsland en andere EEG landen. Inmiddels heeft Vinexus meer dan 10 verschillende webwinkels en betrekt haar wijnen uit de gehele wereld. Zij heeft meer dan 6000 wijnen op voorraad en koopt in bij meer dan 600 wijnproducenten, wereldwijd.

Inmiddels is Vinexus één van de grootste wijnimporteurs in Duitsland . Zij is één van de belangrijkste internet wijn handelaren aldaar. Haar aktiviteiten worden snel uitgebreid in andere landen van Europa,waaronder: Engeland, Nederland, België, Luxemburg, Denemarken en Ost Europa.

Het team van Vinexus bestaat uit 50 medewerkers, met gevarieerd specialisme: Naast wijnkennis - ook IT competenties. Uitgebreide ervaring opgedaan in postorder activiteiten. Dieter Stoll , de oprichter heeft 25 jaar ervaring in de IT sector. Wijnspecialisten completeren de know how in inkoop,marketing en verkoop.

ZMomenteel heeft Vinexus 40.000 klanten. Verkoopt per jaar ca. 550.000 flessen. Maandelijks gaan er meer dan 1500 bestellingen de deur uit.Lager / Logistik

Sedert begin 2017 is Vinexus gevestigd in Butzbach, nabij Frankfurt. Het magazijn heeft een oppervlak van meer dan 7.500 m2. De IT- en logistieke structuur is volledig uitgerijpt en functioneert optimaal. Van hieruit kan Vinexus geheel Europa binnen zeer korte tijd leveren.

 

about_gang about_rollband about_lager